Skip to content
Gestart na een eerdere miskraam

Heeft je moeder voordat jij geboren werd één of meerdere miskramen gehad? Was ze bang om jou ook te verliezen? De angst die je moeder voelde kan het voor haar lastig gemaakt hebben om zich aan je te hechten. Deze gevoelens heb je in de baarmoeder meegekregen en hebben je gevormd.

Het verdriet dat je moeder ervaarde van een miskraam, kan ervoor zorgen dat ze zich niet (meteen) aan een volgend kindje durfde te hechten. Ze wilde zo’n verdriet niet nogmaals meemaken, en beschermde zichzelf door emotioneel afstand te houden. Iets wat je je moeder niet kwalijk kunt nemen, natuurlijk! Maar dat neemt niet weg dat het effect op jou heeft gehad.

Je neemt de de boodschap die je toen kreeg de rest van je leven mee en dat kan zich bijvoorbeeld uiten in:
– je vaker angstig voelen,
– de neiging hebben om je extreem veel zorgen te maken over dingen,
– de vraag hebben ‘mag ik er wel of niet zijn?’,
– onzekerheid,
– veel moeten van jezelf,
– depressieve gevoelens,
– gevoelens van verlies over verloren broer of zus.
– een hang naar de dood,
– verdubbelde energie om twee levens tegelijk te willen leven.
– moeite om succesvol te zijn op school of later in je werk.

Door middel van specifieke voetreflexmassages kunnen de blokkades die destijds zijn ontstaan worden opgespoord en doorbroken, zodat de energie weer kan gaan stromen zoals het bedoeld is. Ook wanneer je moeder al is overleden kan het verandering geven in de manier waarop je naar je moeder kijkt en jullie band alsnog hechter maken.

Maak een afspraak

Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen in mijn praktijk!

Om de rust te bewaken neem ik tijdens de behandelingen geen telefoon op. Als je je gegevens achter laat neem ik zo spoedig mogelijk contact op om je vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen.

Name