Skip to content

Duik in je geboorteverhaal

Je wilt nu eindelijk wel eens weten waarom je zo slecht slaapt, vermoeid bent en spanningsklachten ervaart. Er zijn nu geen omstandigheden die kunnen verklaren waar deze klachten vandaan komen, maar je voelt dat er toch een oorzaak moet zijn. Onderzoek dan eens of er impactvolle ervaringen zijn geweest in de tijd vóor of rondom jouw geboorte. Grote kans dat je daar de oorzaak vindt. Wat zou dat een rust geven!

Bewustwording is de eerste stap naar verandering!

 

 

Met ‘Duik in je geboorteverhaal’ kun jij die meest belangrijke stap zetten!

 

Door in je geboorteverhaal te duiken ga je namelijk ontdekken welke gebeurtenissen vóór of rondom jouw geboorte zo overweldigend voor je zijn geweest dat het nu nog impact op je heeft. Behalve dat zichtbaar wordt wélke gebeurtenissen zo’n impact op je hebben gehad, krijg je ook uitgebreide uitleg over de geboortepatronen die daaruit zijn ontstaan. Patronen die nu in jouw leven onbewust aanwezig zijn worden op die manier bewust gemaakt.

Hierdoor hoef je je niet langer af te vragen of je gek aan het worden bent, maar ga je begrip krijgen voor jezelf! Die spanning los kunnen laten en je vinger er op kunnen leggen waarom je je voelt zoals je je voelt gaat al veel rust brengen.

De schaamte die je nu voelt, omdat je eigenlijk niets te klagen hebt en je toch rot voelt, kun je daardoor gaan loslaten. Je kunt je de ontspanning die dat met zich mee brengt wel voorstellen, toch?!

 

Dus.. ben jij er echt klaar mee om nog langer in het duister te tasten,
en voel jij dat er toch íets moet zijn wat ten grondslag ligt aan jouw klachten..

Duik dan nu  in jouw geboorteverhaal!

 

 

Je kunt op twee manieren duiken:

 • Digital Dive,

  Je ontvangt per mail een uitgebreide meerkeuze vragenlijst (69 vragen).
  Nadat deze (ingevuld) geretourneerd is, ontvang je per mail uitleg over geboortepatronen die zijn      voortgevloeid uit jouw persoonlijke geboorteverhaal.

 • Natural Dive,

  Je ontvangt per mail een zeer uitgebreide vragenlijst (107 vragen) , zowel meerkeuze als open vragen.
  De ingevulde lijst wordt per mail aan mij geretourneerd.
  Tijdens een afspraak in mijn praktijk in Papendrecht (Z-H) bespreken we jouw geboorteverhaal en de daaruit voortgevloeide geboortepatronen, waarbij je gebruik maakt van mijn goed ontwikkelde vermogen om tussen de regels door wellicht nog meer uit jouw verhaal te kunnen halen. Je ontvangt de patronen ook per mail.
  We sluiten de afspraak af met een energetische voetreflexbehandeling ‘Verbroken Verbinding Massage’.
  Deze afspraak duurt in totaal 90 min.

 

 

Ben jij bereid om de sprong in het diepe te wagen,

en licht te laten schijnen op jouw geboorteverhaal

meld je dan nu aan!

 

Omdat deze duiken nieuw zijn in mijn aanbod, de vragenlijst nog gestyled moet worden, aanmelding en betaling nog niet geautomatiseerd is, en ik graag feedback van je ontvang om de welbekende puntjes op de i te kunnen zetten, bied ik beide duiken nu met FLINKE KORTING aan.

Op de Digital Dive  ontvang je NU 20 EURO KORTING, en betaal je nu slechts 57 euro i.p.v. 77 euro.
Op de Natural Dive ontvang je NU 50 EURO KORTING, en betaal je nu slechts 147 euro i.p.v. 197 euro.

Deze korting geldt wanneer je jouw sprong in maart maakt.

Ready to Dive?..
then JUMP!

 

Stuur om je aan te melden een mail naar info@viavoeten.nl, en vermeld daarin of je voor de Digital Dive of Natural Dive wilt gaan. Als ik een mail van je heb ontvangen, krijg je binnen 48 uur antwoord.

Omdat het uitgebreide vragenlijsten zijn, waarbij je wellicht ook wat navraag wilt doen, geef ik je ca. 14 dagen de tijd om de lijst te retourneren. We plannen dan ook meteen een datum in waarop ik de ingevulde lijst uiterlijk terug heb. Voor jou een stok achter de deur, en voor mij handig voor mijn planning.
Heb je voor de Natural Dive gekozen, dan plannen we daarnaast een afspraak bij mij in de praktijk.

Vervolgens zal ik voor de betaling een betaalverzoek sturen. Er wordt immers nog volop gewerkt aan de automatisering van dit aanbod, dus daarom nog even zo. Zodra het bedrag is voldaan ontvang je een bevestiging van de geplande data, en de vragenlijst. Daarmee is jouw duik definitief.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou in je geboorteverhaal te mogen duiken zodat je niet alleen meer helderheid krijgt, maar je ook een belangrijke stap zet naar meer rust en ontspanning!