Skip to content

Terug naar de Bron

Klachten zoals slecht slapen, vermoeidheid, prikkelbaarheid, angst- en spanningsklachten kunnen hun oorsprong hebben in een tijd waar je geen bewuste herinneringen aan hebt, n.l.; de tijd vóór of rondom jouw geboorte. Als je ontdekt welke impact jouw geboorteverhaal op je huidige leven heeft, kun je gaan loslaten wat je niet dient om jouw goud te leven! Ik ken de waarde ervan en gun jou dat ook!

Er zijn op dit moment geen omstandigheden die voor stress zorgen, maar toch sta je versleten op en ervaar je een constant gevoel van spanning.  Je komt moeizaam in slaap of slaapt heel onrustig. Je ligt nergens bewust over te piekeren, behalve dat je nou weleens wilt weten waar dit ellendige gevoel vandaan komt.

Je verlangt ernaar om vol energie aan je dag beginnen en die twinkeling in je ogen weer te zien wanneer je in de spiegel kijkt. Alles heb je ervoor over om weer te kunnen genieten van simpele dingen en weer te voelen dat je de energie hebt om de partner, moeder, dochter te zijn die je wilt zijn.

Je hebt al bij diverse therapeuten gepraat over hoe je je voelt . Het hielp misschien even, maar je klachten zijn weer terug. Je voelt dat er toch ergens een oorzaak te vinden moet zijn en wilt nu weleens weten waar het vandaan komt, en vooral… wat je kunt doen om er vanaf te komen!

 

Dat praten niets heeft opgelost is een duidelijke aanwijzing dat de oorzaak ligt in een tijd waar je geen bewuste herinneringen aan hebt. Dat je je niets herinnert betekent echter niet dat er geen herinneringen zijn. Ze zijn alleen niet opgeslagen in je denkende brein, maar in het celgeheugen dat iedere cel in je lichaam heeft.

Het vraagt daarom een andere aanpak om de oorzaak bloot te leggen en de impact van zo’n overweldigende ervaring alsnog te verwerken. Pas dan kunnen blokkades worden opgeheven en kan jouw levensenergie weer gaan stromen zoals het bedoeld is.

Met het 8- weekse traject ‘Terug naar de bron’ duik je in je geboorteverhaal, ontdek je welke ervaring(en) in de tijd vóór of rondom je geboorte overweldigend voor je zijn geweest en wat dat met je heeft gedaan. Je hoeft je niet langer af te vragen of je gek aan het worden bent, maar gaat begrijpen dat het eigenlijk gewoon logisch is dat je op dit moment nog de impact ervan ervaart en je je voelt zoals je je voelt. Door de onderliggende oorzaak de aandacht te geven die het verdient, wordt de weg vrijgemaakt naar heling!

Naast 4 energetische voetreflexbehandelingen die ondersteunend werken om blokkades op te sporen en jouw levensenergie weer vrij te laten stromen, ontvang je een werkboek. Deze staat vol met waardevolle, praktische tips en oefeningen waarmee je zelf aan de slag gaat om de geblokkeerde energie weer in beweging te zetten. Én je ontvangt specifiek op jouw geboortepatronen toegespitste affirmaties.

Hoe zou het voor je zijn als je;

– rustiger slaapt,
– energieker wakker wordt,
– vertrouwen voelt,
– weer voelt waar je blij van wordt,
– je moeiteloos het leven leidt dat je voor ogen hebt?!

 

Met dit traject kun jij stappen in die richting zetten!

 

Diepgewortelde gevoelens en overtuigingen zijn niet in één dag veranderd. Er is dus geen quickfix voor. Maar als je klaar bent met pleisters plakken, bereidt bent om je open te stellen voor de wijsheid van je lichaam en gebruik wilt maken van waardevolle krachtige technieken en tips, dan kun je nu de eerste stap naar rust en vrijheid zetten!

Doe nú voordelig mee aan de Pilot
‘Terug naar de bron’!

Alléén wanneer je start in februari BETAAL JE SLECHTS 547 euro i.p.v. 697 euro.

Deze korting geldt omdat dit unieke traject nieuw is in mijn aanbod, het werkboek nog gestyled moet worden, het online gedeelte van het traject nog niet geautomatiseerd is, en ik graag feedback van je ontvang om de welbekende puntjes op de i te kunnen zetten.

Je ontvangt het volledige 8 weekse traject, dat bestaat uit:
+ een zeer uitgebreide intake over jouw geboorteverhaal,
+ jouw daaruit voortgevloeide geboortepatronen,
+ op jouw geboorteverhaal toegespitste affirmaties,
+ 4 energetische voetreflexbehandelingen in mijn praktijk in Papendrecht (Z-H),
+ werkboek met waardevolle praktische tips/oefeningen/meditaties/visualisaties.

 

Wil jij in actie komen om meer controle te krijgen over jouw leven?…

Stuur dan nu een mail naar info@viavoeten.nl.

 

Laat in je mail alvast weten welke dagen/dagdelen jou schikken!

Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 uur en 16.00 uur aanwezig in mijn praktijk.

 

 

Het verleden ligt vast, maar de impact ervan op jouw toekomst kun je veranderen!

 

Meld je nu aan..

Als ik een mail van je heb ontvangen waarin je aangeeft aan de pilot deel te willen nemen, ontvang je binnen 48 uur antwoord. We kunnen dan (liefst telefonisch) de data plannen voor de afspraken. Vervolgens zal ik voor de betaling een betaalverzoek sturen. Er wordt immers nog volop gewerkt aan de automatisering van dit aanbod, dus daarom nog even zo. Zodra het bedrag is voldaan ontvang je een bevestiging van de gekozen data. Daarmee is je deelname aan de pilot definitief.

Het traject start met een zeer uitgebreide intake over jouw geboorteverhaal, waar je ruime tijd voor zult moeten nemen. Deze vragenlijst ontvang je ca. 3 weken voor de eerste afspraak en deze dient uiterlijk 1 week voor de eerste afspraak ingevuld geretourneerd te zijn, zodat we goed voorbereid aan de eerste afspraak kunnen beginnen.

De oefeningen/tips uit het werkboek ontvang je per mail.

Ik kijk er naar uit om samen met jou te mogen werken aan jouw pad naar meer rust en ontspanning! Maar voor nu nog fingers crossed of er een plekje beschikbaar is voor jou!