Skip to content

Terug naar de Bron

Klachten zoals slecht slapen, vermoeidheid, prikkelbaarheid, angst- en spanningsklachten kunnen hun oorsprong hebben in een tijd waar je geen bewuste herinneringen aan hebt, n.l.; de tijd vóór of rondom jouw geboorte. Als je ontdekt welke impact jouw geboorteverhaal op je huidige leven heeft, kun je gaan loslaten wat je niet dient om jouw goud te leven! Ik ken de waarde ervan en gun jou dat ook!

Er zijn op dit moment geen omstandigheden die voor stress zorgen, maar toch sta je versleten op en ervaar je een constant gevoel van spanning.  Je komt moeizaam in slaap of slaapt heel onrustig. Je ligt nergens bewust over te piekeren, behalve dat je nou weleens wilt weten waar dit ellendige gevoel vandaan komt.

Je verlangt ernaar om vol energie aan je dag beginnen en die twinkeling in je ogen weer te zien wanneer je in de spiegel kijkt. Alles heb je ervoor over om weer te kunnen genieten van simpele dingen en weer te voelen dat je de energie hebt om de partner, moeder, dochter te zijn die je wilt zijn.

Je hebt al bij diverse therapeuten gepraat over hoe je je voelt . Het hielp misschien even, maar je klachten zijn weer terug. Je voelt dat er toch ergens een oorzaak te vinden moet zijn en wilt nu weleens weten waar het vandaan komt, en vooral… wat je kunt doen om er vanaf te komen!

 

Dat praten niets heeft opgelost is een duidelijke aanwijzing dat de oorzaak ligt in een tijd waar je geen bewuste herinneringen aan hebt. Dat je je niets herinnert betekent echter niet dat er geen herinneringen zijn. Ze zijn alleen niet opgeslagen in je denkende brein, maar in het celgeheugen dat iedere cel in je lichaam heeft.

Het vraagt daarom een andere aanpak om de oorzaak bloot te leggen en de impact van zo’n overweldigende ervaring alsnog te verwerken. Pas dan kunnen blokkades worden opgeheven en kan jouw levensenergie weer gaan stromen zoals het bedoeld is.

Wil jij in actie komen om meer controle te krijgen over jouw leven?…

Meld je dan nu aan!

 

óf begin jouw duik gratis!

Met het 8- weekse traject ‘Terug naar de bron’ duik je in je geboorteverhaal, ontdek je welke ervaring(en) in de tijd vóór of rondom je geboorte overweldigend voor je zijn geweest en wat dat met je heeft gedaan. Je hoeft je niet langer af te vragen of je gek aan het worden bent, maar gaat begrijpen dat het eigenlijk gewoon logisch is dat je op dit moment nog de impact ervan ervaart en je je voelt zoals je je voelt. Door de onderliggende oorzaak de aandacht te geven die het verdient, wordt de weg vrijgemaakt naar heling!

Tijdens vier afspraken met mij (1:1 via Zoom/telefoon of 1:1 in mijn praktijk) kun je gebruik maken van mijn vermogen om tussen de regels door te kunnen lezen. Daarnaast ontvang je specifiek op jouw geboortepatronen afgestemde affirmaties en waardevolle praktische tools, tips en oefeningen waarmee je thuis aan de slag gaat om de geblokkeerde energie weer in beweging te zetten, zodat jouw levensenergie weer vrij kan gaan stromen.
Maak je gebruik van de optie om naar mijn praktijk te komen dan ontvang je naast de Verbroken Verbinding Massage nog 3 andere energetische massages die ondersteunend voor je werken.

Hoe zou het voor je zijn als je;

– rustiger slaapt,
– energieker wakker wordt,
– vertrouwen voelt,
– weer voelt waar je blij van wordt,
– je moeiteloos het leven leidt dat je voor ogen hebt?!

 

Diepgewortelde gevoelens en overtuigingen zijn niet in één dag veranderd.
Er is dus geen quickfix voor. Maar…

Dit traject is echt wat voor jou, als je;

 

– niet langer wilt overleven, maar leven,
– klaar bent met pleisters plakken,
– bereidt bent om je open te stellen voor de wijsheid van je lichaam,
– de eerste stap naar rust en vrijheid wilt zetten!

Doe nú voordelig mee aan de Pilot
‘Terug naar de bron’!

Je betaalt NU SLECHTS 547 euro i.p.v. 697 euro.

Deze korting geldt omdat dit unieke traject nieuw is in mijn aanbod, het werkboek nog gestyled moet worden, het online gedeelte van het traject nog niet geautomatiseerd is, en ik graag feedback van je ontvang om de welbekende puntjes op de i te kunnen zetten.

Dit unieke 8 weekse traject bestaat uit:
+ een zeer uitgebreide intake over jouw geboorteverhaal,
+ een analyse van jouw geboortepatronen,
+ op jouw geboorteverhaal toegespitste affirmaties,
+ werkboek met waardevolle praktische tips/oefeningen/meditaties/visualisaties.
+ 4 energetische voetreflexbehandelingen in mijn praktijk in Papendrecht (Z-H), waaronder de Verbroken Verbinding Massage, iedere afspraak duurt 90 min.
óf 4 (Zoom)calls a 30 min. (deze optie kost straks 497 euro en nu nog 397 euro)

 

Het verleden ligt vast, maar de impact ervan op jouw toekomst kun je veranderen!

 

Meld je nu aan..

 

óf begin jouw duik gratis!

 

Als je je aanmeldt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding inclusief een betaalverzoek voor de betaling. Er wordt nog volop gewerkt aan de automatisering van dit aanbod, dus daarom nog even zo. Zodra het bedrag is voldaan is ontvang je de vragenlijst en een link waarmee je zelf de afspraken in kunt plannen.

Het traject start met een zeer uitgebreide intake over jouw geboorteverhaal, waar je ruime tijd voor zult moeten nemen. Deze vragenlijst ontvang je ca. 3 weken voor de eerste afspraak en deze dient uiterlijk 1 week voor de eerste afspraak ingevuld geretourneerd te zijn, zodat we goed voorbereid aan de eerste afspraak kunnen beginnen.

De modules met tips/oefeningen/opdrachten ontvang je per mail.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou te mogen werken aan jouw pad naar meer rust en ontspanning!