Skip to content

Energetische Massages

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lichamelijke klachten kunnen daarom een uiting zijn van emotionele blokkades. Het opheffen van die blokkades is een proces naar genezing. Een Energetische Massage is een massage met zachte aanraking (of zelfs in de aura) die je leert luisteren naar je (onbewuste of onverwerkte) gevoelens en is daarmee een mooie stap naar bewustwording, met als gevolg groei en ontwikkeling.

Iedere energetische massage heeft zijn eigen specifieke werking;

Metamorfose Massage

de Metamorfose Massage kan worden ingezet bij of na ingrijpende gebeurtenissen, zoals geboorte, verlies van een dierbare, verlies van baan, etc. Lees hier meer over de Metamorfose Massage

Polariteitsmassage

Een polariteitsmassage speelt in op je energiehuishouding, en brengt de cyclysche stroom tussen Yin en Yang in beweging. Lees hier meer over de polariteitsmassage

Chakra Massage

Chakra’s zijn energieschijven die van kruin tot stuit verdeeld liggen over de wervelkolom. Ieder chakra staat in directe verbinding met een hormoonklier en heeft invloed op bepaalde organen, lichaamsfuncties en emoties. Lees hier meer over de chakramassage.

Zonnevlecht Massage

De zonnevlecht ligt net onder het middenrif, en is niet alleen een zenuwknoop die de buikorganen aanstuurt, maar is ook de plek van het derde chakra, ook wel ons krachtcentrum. Lees hier meer over de zonnevlecht massage….

Veel gestelde vragen

Misschien heb je een vraag en kun je het antwoord hieronder vinden. Zo niet, neem dan gerust contact op.

Kan ik zelf kiezen welke energetische massage ik wil ontvangen?

Ja zeker! Als er een massage is die je aanspreekt, dan kun je een afspraak maken om die massage te ontvangen. Een energetische massage kan ook een onderdeel van een behandelplan zijn. In dat geval wordt een keuze door mij gemaakt, waarvan ik verwacht dat die het beste aansluit bij de klachten die je hebt.